L&D Kennissessies

L&D Kennissessies over e-learning

Ben je werkzaam als L&D of HR functionaris en wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en praktische tips op het gebied van elearning ontwikkeling?

Dan hebben we goed nieuws voor je!

In 2023 zullen we regelmatig korte, informatieve kennissessies houden, waarmee je op de hoogte blijft van wat ook voor jouw organisatie belangrijk is m.b.t. e-learning.

Videoconference

Vernieuwende thema’s:
De sessies zijn er een paar keer per jaar, steeds met een ander onderwerp.

Kleine groepjes:
Om er voor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor iedereen om vragen te stellen, houden we de groepjes klein. Bij teveel aanvraag splitsen we de groep.

Spreker:
Leonie Bruning (oprichter en mede-eigenaar van de eLearning eXpert Group) is een door de wol geverfde expert op het gebied van e-learning, die met haar enorme kennis en ervaring altijd weer in staat is om op een prettige en praktische manier tips en trucs te brengen waar je echt iets aan hebt.

De eerste sessie is alweer voorbij! Maar gelukkig hebben we de replay nog. Deze blijft een aantal dagen beschikbaar. De gegevens vind je hieronder.

Hoe creƫer je toegankelijke e-learning voor meer inclusiviteit?

Inclusiviteit is een hot item op dit moment. We vinden het belangrijk dat niemand wordt buitengesloten. Maar we realiseren ons niet altijd dat dit ook impact heeft op het ontwikkelen van e-learning. Heb je je wel eens afgevraagd of jouw e-learning modules probleemloos gebruikt kunnen worden door mensen met een beperking?

In deze sessie krijg je praktische tips om je content toegankelijk te maken voor iedereen!

Wanneer is deze sessie gepland?
Datum:
16 maart 2023 van
Tijd: 12.30 tot 13.00 uur
(Deze sessie is voorbij,
Klik op de onderstaande knop om de replay te bekijken).

Onderwerpen:
* Wat is toegankelijkheid bij e-learning?
* Welke soorten beperkingen kun je tegenkomen?
* Wat kun je doen om ook voor deze mensen e-learning toegankelijk te maken?
* Q&A

Bekijk de replay via de knop hieronder:

Scroll naar boven